Skriva kontrakt? – jag måste nypa mig i armen ☺

Skriva kontrakt? – jag måste nypa mig i armen ☺

Jag kan inte riktigt förstå att det händer… men idag har jag skrivit på ett alldeles äkta kontrakt. Jag har fått i uppdrag, av ett internationellt företag/förlag (Little Lights Studio i Wien), att skriva fem sagor för barn. Allt blev möjligt tack vare en väldigt fin person som rekommenderade mig. Tack Sofia <3!

Sagorna kommer att handla om Kiruna. Och de ska skrivas på engelska. I onsdags skickade jag ett första förslag till Little Lights Studio och jag fick ett riktigt positivt svar. Och ett bifogat kontrakt :-).

Det här ska bli makalöst roligt! Jag både ser fram emot och bävar för att skriva. Men ångesten över möjligheten att göra alla besvikna tänker jag inte bry mig om förrän imorgon. Ikväll blir det bara glädje och ett glas bubbel :-)!

http://www.littlelightsstudio.com

4 svar på ”Skriva kontrakt? – jag måste nypa mig i armen ☺

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.